Select Page

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Viimeksi päivitetty: 01.09.2023.

Tervetuloa Fortunableen! 

Tämä tietosuojakäytäntö (” Tietosuojakäytäntö “) ohjaa ja selittää, kuinka Fortunable , Opinodo ApS:n tytäryhtiö (jäljempänä ” Fortunable “, ” me “, ” me “, ” meidän “), kerää, tallentaa, jakaa ja suojaa henkilökohtaisia ​​tietoja (määritelty alla) jokaisesta osallistujasta, yksilöstä, käyttäjästä tai vierailijasta (yhteisesti ” sinä ” tai ” sinun “), kun vierailet ja käytät verkkosivustollamme osoitteessa https://fortunable.com/ (” Verkkosivusto “); ja/tai Palvelut (kuten on määritelty Fortunablen käyttöehtojen kohdassa 2.1).

Fortunablen palveluehtojen mukaisesti hyväksyt ja ymmärrät, että käytät verkkosivustoamme, palveluitamme ja osallistut mihin tahansa kyselyyn (määritelty Fortunablen käyttöehtojen kohdassa 2.2), joita hallinnoivat kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme (määritelty kohdassa 2.1). Fortunablen käyttöehdot) ja isännöiminen verkkosivustollamme on täysin vapaaehtoista. Sellaisenaan henkilötietoja, jotka annat Fortunablelle käydessään verkkosivustollamme, kerätään, tallennetaan, käsitellään, käytetään ja luovutetaan suostumuksellasi ja tämän tietosuojakäytännön ehtojen mukaisesti. Jos tässä tietosuojakäytännössä on ehtoja, joita et hyväksy, lopeta verkkosivustomme ja palveluidemme käyttö välittömästi.

Ymmärrät, että tämän tietosuojakäytännön ehdot eivät koske mitään henkilökohtaisia ​​tietoja, joita kolmannen osapuolen tarjoajamme keräävät osallistuessasi kyselyyn.

Fortunable voi päivittää ja muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain pysyäkseen ajan tasalla nykyisistä tietosuoja- ja tietosuojalaeista. Siksi suosittelemme, että käyt tällä sivulla säännöllisesti, jotta pysyt ajan tasalla tavasta, jolla keräämme, tallennamme, jaamme ja suojaamme henkilötietojasi.

HUOMAA: Jotta Fortunablen tietosuojakäytäntö olisi helpompi ymmärtää, Fortunable on kääntänyt tämän tietosuojakäytännön englannista useille muille kielille käyttämällä konekäännöstä. Tämän seurauksena ymmärrät ja ymmärrät, että mikä tahansa tietosuojakäytäntömme käännetty versio voi sisältää virheitä ja epätarkkoja termejä. Sellaisenaan Fortunable ei ole vastuussa mistään käännetyn tietosuojakäytännön sisältämistä virheistä tai epätarkoista terminologioista.

MÄÄRITELMÄT

Seuraavat isolla alkukirjaimella kirjoitetut sanat määritellään seuraavasti tässä tietosuojakäytännössä:

“Laite” tarkoittaa mitä tahansa tietokonetta, matkapuhelinta tai muuta laitetta, jolla käytät Fortunablen verkkosivustoa ja palveluita.

“Henkilötiedot” tarkoittavat mitä tahansa henkilöä koskevia tietoja, joiden perusteella kyseinen henkilö voidaan tunnistaa, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, kotiosoitteesi, puhelinnumerosi, laitetiedot, maantieteellinen sijainti, profiilitoiminnot jne. Henkilötiedot eivät sisällä tietoja. jos henkilön henkilöllisyys on poistettu (eli nimettömät tiedot).

KERÄÄMME HENKILÖTIEDOT

Fortunable voi kerätä, käyttää ja tallentaa henkilötietoja seuraavasti:

  • Henkilötiedot sisältävät henkilötietoja, jotka voivat tunnistaa sinut, kuten koko nimesi, syntymäaikasi, sukupuolesi, ammattisi, lemmikkisi, tulot ja sähköpostiosoitteesi, kun rekisteröidyt käyttäjätiliin (määritelty Fortunablen käyttöehtojen kohdassa 4.1 ) nettisivulla;
  • Yhteystiedot , jotka sisältävät tietoja, kuten postinumeron ja sähköpostiosoitteen, ja kaikki muut tiedot, jotka annat meille rekisteröityessäsi käyttäjätilille verkkosivustolla;
  • Taloudelliset tiedot sisältävät PayPal- tai Paysera-tilisi tiedot ja korvauksen määrän (määritelty Fortunablen palveluehtojen osiossa 8.1), jonka olet ansainnut täyttämällä kyselyitä;
  • Profiilitiedot sisältävät käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, kiinnostuksen kohteesi, mieltymyksesi ja palautteesi;
  • Markkinointitiedot sisältävät mieltymyksesi vastaanottaa markkinointia meiltä ja kolmansilta osapuoliltamme sekä viestintämieltymyksesi.

HENKILÖTIEDOT KERÄÄMME AUTOMAATTISESTI

On olemassa tietyntyyppisiä tietoja, jotka teknologia kerää automaattisesti ja jotka eivät paljasta tunnistettavia tietoja, jotka voisivat tunnistaa sinut, mutta voivat sisältää seuraavia tietoja:

  • Laitetiedot (sisältää laitetyypin, laitetunnisteet, laitteen ominaisuudet jne.)
  • Käyttötiedot (sisältää vuorovaikutuksesi, toimintasi ja valinnat, jotka teet, kun käytät verkkosivustoa ja palveluita); ja
  • Tekniset tiedot (sisältää Internet-protokollan osoitteen, selaimen tyypin ja version, aikavyöhykeasetuksen ja sijainnin, selainlaajennusten tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmän ja alustan, kyselyn aloitus- ja päättymispäivämäärät sekä muun tekniikan laitteissa, joita käytät Verkkosivusto ja palvelut.

Tiedot, joita Fortunable kerää teknisten keinojen avulla, on tarkoitettu ainoastaan ​​verkkosivustomme parantamiseen, sisäiseen analytiikkaan ja raportointitarkoituksiin.

MITEN HENKILÖTIEDOT KERÄÄN

Fortunable käyttää erilaisia ​​menetelmiä kerätäkseen henkilökohtaisia ​​tietoja sinusta ja sinusta, mukaan lukien:

  • Suorat vuorovaikutukset . Voit antaa meille henkilöllisyytesi ja yhteystietosi suorittamalla rekisteröintiprosessimme ja ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse. Tämä sisältää henkilötietoja, jotka annat, kun:
    • luo käyttäjätili verkkosivustollemme;
    • käyttää Palveluita;
    • pyytää markkinointiviestinnän lähettämistä sinulle;
    • osallistua kyselyyn; tai
    • anna meille palautetta tai ota yhteyttä.
  • Automatisoidut tekniikat tai vuorovaikutukset . Kun käytät verkkosivustoamme, keräämme automaattisesti teknisiä tietoja selaustoiminnoistasi ja -tavoistasi. Keräämme nämä henkilötiedot evästeiden, palvelinlokien ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla. Nämä tiedot kerätään automaattisesti, ja niitä käytetään vain mahdollisten väärinkäyttötapausten tunnistamiseen, teknisten ongelmien ratkaisemiseen, verkkosivuston toiminnan optimointiin paremman käyttökokemuksen saavuttamiseksi ja tilastotietojen keräämiseen verkkosivuston käytöstäsi. Näitä tilastotietoja ei muutoin koota yhteen siten, että se tunnistaisi tietyn järjestelmän käyttäjän.
  • Metatiedot . Kun käytät verkkosivustomme ikää, voimme kerätä metatietoja, jotka johtuvat tällaisesta käytöstä, mukaan lukien: selaimen tyyppi ja versio, käyttöjärjestelmä ja käyttöliittymä, verkkosivusto, jolta vierailet meillä (viittaavan URL-osoite), verkkosivustomme käyttöpäivämäärä ja -aika sekä Internet-protokolla osoite ja sijainti. Metatietoja käytetään ensisijaisesti parantamaan Fortunablen sinulle tarjoaman Web-sivuston laatua analysoimalla käyttökäyttäytymistäsi anonymisoidussa muodossa ja estämään petoksia ja tietotekniikan (IT) järjestelmiemme väärinkäyttöä sekä varmistamaan fyysinen ja verkkoturvallisuus. Saatamme käyttää metatietoja myös muihin tarkoituksiin, mukaan lukien verkkomainonta.
  • Kolmannet osapuolet tai julkisesti saatavilla olevat lähteet . Saatamme saada sekä ei-henkilökohtaisia ​​että henkilökohtaisia ​​tietoja useilta kolmansilta osapuolilta ja julkisista lähteistä alla kuvatulla tavalla:
    • analytiikan tarjoajia ovat muun muassa Google Analytics;
    • yhteys- ja tapahtumatiedot teknisten, alusta- ja maksupalvelujen tarjoajilta, kuten Cint AB; ja
    • Kolmannen osapuolen tarjoajamme antavat meille tietoja kyselysi tuloksista, päivämääristä, jolloin osallistuit kyselyihin, ja kyselyiden suorittamisesta ansaitsemastasi korvauksesta.

Yleensä Fortunablelle antamiasi henkilötietoja käytetään auttamaan meitä kommunikoimaan kanssasi. Esimerkiksi Fortunable käyttää henkilötietojasi (i) ottaakseen sinuun yhteyttä ja/tai (iii) tarjotakseen sinulle teknistä tukea.

ARKALUONTEINEN TIETO

Arkaluonteiset tiedot on henkilötietojen alaluokka, joka sisältää (rajoituksetta) tietoja rodusta tai etnisestä alkuperästäsi, poliittisista näkemyksistäsi, uskonnollisista vakaumuksistasi, seksuaalisesta suuntautumisestasi ja biometrisista tiedoistasi. Fortunable ei käsittele geneettisiä tai biometrisiä tietojasi yksilöimään sinut luonnolliseksi henkilöksi tai käsittele terveyttäsi tai seksielämääsi tai seksuaalista suuntautumistasi koskevia tietoja.

ALAIKÄISTEN HENKILÖTIEDOT

Fortunable ei tietoisesti kerää henkilötietoja alle kahdeksantoista (18)-vuotiailta lapsilta. Siksi kehotamme sinua hankkimaan vanhemman/laillisen huoltajan avun ja suostumuksen, kun käytät verkkosivustoamme. Vanhemman/laillisen huoltajan, joka saa tietää, että hänen lapsensa on antanut meille henkilökohtaisia ​​tietoja ilman heidän suostumustaan, tulee ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen support@fortunable.com .

MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASSI

Fortunable voi kerätä, käyttää, tallentaa ja paljastaa henkilötietojasi eri tarkoituksiin, kuten:

  • mukauttaa, personoida ja parantaa käyttökokemustasi verkkosivustolla;
  • markkinointi- ja mainontatarkoituksiin;
  • myynninedistämistietojen lähettäminen muista palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua;
  • analytiikka- ja markkinatutkimustarkoituksiin, jotka auttavat meitä parantamaan Verkkosivustoa;
  • lakisääteisten vaatimusten ja määräysten noudattaminen;
  • mahdollisten riitojen ratkaiseminen;
  • Online-kyselyihin osallistumisen mahdollistaminen;
  • kohdistaaksemme sinulle paremmin tiettyjä tutkimuksia ja muita markkinatutkimusohjelmia;
  • ottaa sinuun yhteyttä kutsuaksemme sinut osallistumaan kyselyihin tai muihin markkinatutkimusohjelmiin;
  • ottaa sinuun yhteyttä henkilötietojesi päivittämiseksi;
  • Kannustinohjelmien hallinta ja tällaisia ​​kannustimia koskevien pyyntöjesi täyttäminen;
  • antaa sinun osallistua arvontoihin (jos se on lainkäyttöalueellasi sallittua);
  • vastaaminen kaikkiin lähettämiisi viesteihin tai pyyntöihin;
  • henkilötietojesi tai kyselyyn tai muuhun markkinatutkimusohjelmaan annettujen vastausten vahvistaminen;
  • väärinkäytösten seuranta, virheiden korjaaminen ja mahdollisten teknisten ongelmien vianmääritys;
  • havaita ja estää Fortunablen palveluehtojen rikkomukset;
  • epäillyn petollisen toiminnan tutkiminen (mukaan lukien esimerkiksi tunnistustarkistukset tai haitallisten IP-osoitteiden tarkistaminen) tai kolmannen osapuolen oikeuksien loukkaaminen;
  • vastata viranomaisten asianmukaisesti valtuutettuihin tietopyyntöihin tai lain niin vaatiessa; ja
  • muihin tarkoituksiin, joihin olet antanut luvan.

Fortunable varmistaa aina, että olemme saaneet suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Rajoitetuissa tapauksissa Fortunable voi kuitenkin käyttää lakisääteistä ehtoa henkilötietojesi käsittelyyn. Jos lakisääteinen ehto pätee ja antaa Fortunablen käsitellä henkilötietojasi ja peruutat myöhemmin suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, hyväksyt, että tämä ei välttämättä tarkoita, että Fortunable lopettaa henkilötietojesi käsittelyn, koska se saattaa olla lakisääteisen velvollisuuden alaista. jatkaa henkilötietojesi käsittelyä tiettyä tarkoitusta varten.

HUOMAA: Saatat saada sähköpostiviestejä Fortunablelta ja/tai kolmansilta osapuolilta, kun osallistut kyselyihin tai muihin markkinatutkimusohjelmiin, jotka ovat saatavilla verkkosivustollamme. Voit kuitenkin kieltäytyä vastaanottamasta näitä sähköpostiviestejä milloin tahansa poistamalla käyttäjätilisi käyttäjätilisi asetusten hallintapaneelista tai ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen support@fortunable.com.

HENKILÖTIETOJEN JAKAMINEN

Henkilötietoja voidaan jakaa ajoittain valtuutettujen kolmansien osapuolten palveluntarjoajien, kuten Fortunablen kolmannen osapuolen palveluntarjoajien, myyjien, konsulttien, agenttien, tytäryhtiöiden, liikekumppaneiden ja muiden kolmansien osapuolten kanssa.

Voimme jakaa henkilötietojasi näiden kolmansien osapuolten kanssa, jos (i) tällainen paljastaminen on tarpeen laillisten liikeetujemme saavuttamiseksi, (ii) olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi henkilötietojesi jakamiseen tiettyä tarkoitusta varten, (iii) olemme laillisesti velvollisuus tehdä niin noudattaakseen lakia, oikeuden määräystä tai muuta oikeudellista menettelyä tai (iv) välttämätön petollisen toiminnan ja käyttöehtojemme, tietosuojakäytäntömme ja evästekäytäntömme rikkomisen estämiseksi.

Henkilötietoja voidaan jakaa valtuutettujen kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa, jotka tarjoavat meille tiettyjä palveluita, mukaan lukien rajoituksetta: data-analyysi, hosting-palvelut, myynninedistämistarkoitukset, asiakaspalvelu ja sähköpostikampanjat. Teemme myös yhteistyötä kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa:

  • lähettää kyselyjä sinulle sähköpostitse, käytämme aktiivista kampanjaa, Sendgirdiä ja SES:ää;
  • helpottaa maksamista Paypalin ja Payseran kautta;
  • havaitaksemme petoksia (mukaan lukien esimerkiksi tunnistustarkistukset tai haitallisten IP-osoitteiden vahvistaminen) käytämme Cloudflarea; ja
  • auttaa meitä seuraamaan verkkosivuston tulosten onnistumismittareita, joita käytämme aktiivisena kampanjana.

Fortunable ryhtyy kohtuullisiin varotoimiin ja suojatoimiin varmistaakseen, että henkilötietosi pidetään turvassa (tämän tietosuojakäytännön mukaisesti) jakaessaan henkilötietoja valtuutettujen kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa.

EUROOPAN UNIONIN YLEISEN TIETOSUOJA-ASETUKSEN MUKAINEN OIKEUDET

Yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 (” GDPR “) noudattamiseksi sinulla on tiettyjä GDPR:n ja sovellettavien tietosuojalakien mukaisia ​​oikeuksia henkilötietoihisi liittyen. Sinulla on oikeus:

  • Pyydä pääsyä henkilötietoihisi (tunnetaan yleisesti nimellä “rekisteröityjen käyttöoikeuspyyntö”). Näin voit saada kopion hallussamme olevista henkilötiedoistasi ja tarkistaa, että käsittelemme niitä laillisesti.
  • Pyydä oikaisemaan henkilötietoja, joita meillä on sinusta. Tämä mahdollistaa sen, että kaikki hallussamme olevat sinua koskevat epätäydelliset tai epätarkat tiedot voidaan korjata, vaikka meidän on ehkä tarkistettava meille antamiesi uusien tietojen oikeellisuus.
  • Pyydä henkilötietojesi poistamista. Näin voit pyytää meitä poistamaan tai poistamaan henkilötietoja, jos meillä ei ole hyvää syytä jatkaa niiden käsittelyä. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan tai poistamaan henkilötietosi, jos olet onnistuneesti käyttänyt oikeuttasi vastustaa käsittelyä (katso alla), jos olemme saaneet käsitellä tietojasi laittomasti tai jos meidän on poistettava henkilötietosi noudattaa paikallista lakia. Huomaa kuitenkin, että emme välttämättä aina pysty täyttämään poistopyyntöäsi erityisistä oikeudellisista syistä, joista ilmoitamme sinulle tarvittaessa pyyntösi yhteydessä.
  • Vastusta henkilötietojesi käsittelyä, jos luotamme oikeutettuun etuun (tai kolmannen osapuolen etuun) ja tietyssä tilanteessasi on jotain, mikä saa sinut haluamaan vastustaa käsittelyä tällä perusteella, koska tunnet henkilötietojesi käsittelyn Tiedot vaikuttavat perusoikeuksiisi ja -vapauksiisi. Sinulla on myös oikeus vastustaa sitä, missä käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin. Joissakin tapauksissa voimme osoittaa, että meillä on pakottavat lailliset perusteet käsitellä tietojasi, jotka ohittavat oikeutesi ja vapautesi.
  • Pyydä henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista . Näin voit pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn seuraavissa tilanteissa: jos haluat meidän varmistavan tietojen oikeellisuuden; jos käytämme tietoja lainvastaisesti, mutta et halua meidän poistavan tietoja; jos tarvitset meidän säilyttävän tietoja, vaikka emme enää tarvitse tietoja, koska tarvitset tietoja oikeudellisten vaatimusten laatimiseen, esittämiseen tai puolustamiseen; tai olet vastustanut tietojesi käyttöä, mutta meidän on tarkistettava, onko meillä pakottavia laillisia syitä käyttää henkilötietojasi.
  • Pyydä henkilötietojesi siirtämistä sinulle tai kolmannelle osapuolelle. Toimitamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain automatisoituja tietoja, joiden käyttöön annoit alun perin suostumuksesi tai joissa käytimme tietoja sopimuksen tekemiseen kanssasi.
  • Peruuta suostumus milloin tahansa, jos luotamme suostumukseen henkilötietojesi käsittelyssä. Tämä ei kuitenkaan vaikuta ennen suostumuksesi peruuttamista suoritetun käsittelyn laillisuuteen.

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA) tai Isossa-Britanniassa ja uskot, että henkilötietojasi käsitellään laittomasti, sinulla on oikeus valittaa paikalliselle tietosuojaviranomaiselle. Heidän yhteystietonsa löydät  täältä .

Jos asut Sveitsissä, tietosuojaviranomaisten yhteystiedot löydät  täältä .

Voit käyttää mitä tahansa henkilötietoihisi liittyviä oikeuksiasi ilmoittamalla kirjallisesti Fortunablelle käyttämällä alla olevia yhteystietoja. Jos sinulla on aihetta valittaa henkilötietojesi käytöstä, ota yhteyttä Fortunableen alla olevilla tiedoilla, niin pyrimme ratkaisemaan ongelman puolestasi.

KALIFORNIAN KULUTTAJIEN YKSITYISYYSLAIN MUKAINEN OIKEUSSI

Siltä osin kuin California Consumer Privacy Act (” CCPA “) koskee joko Fortunablea tai sinua: molemmat osapuolet sitoutuvat noudattamaan kaikkia sen CCPA:n mukaisia ​​velvoitteitaan; ja mitä tahansa CCPA:n määritelmän mukaista “henkilökohtaisten tietojen” välittämiseen liittyen osapuolet sopivat, että tällaisista henkilötiedoista ei anneta rahallista tai muuta arvokasta vastiketta, eikä kumpikaan osapuoli siksi “myy” (CCPA:n määrittelemällä tavalla) henkilökohtaisia ​​tietoja. Tietoa toiselle osapuolelle.

CCPA:n mukaisia ​​pääoikeuksia ovat muun muassa:

  • Oikeus tietää . Sinulla on oikeus pyytää, että annamme sinulle tiedot henkilötiedoista (jotka koskevat erityisesti sinua), joita keräämme, käytämme, paljastamme ja myymme. Lähetä pyyntö lähettämällä sähköpostipyyntö osoitteeseen support@fortunable.comja sisällytä aiheriville “CCPA:n oikeus tietää”. Ilmoita sähköpostissasi tiedot, jotka haluat tietää, ja henkilötiedot, joita haluat tarkastella. Sinua pyydetään antamaan riittävät tiedot henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Tiedot, jotka pyydämme sinua antamaan henkilöllisyytesi vahvistamiseksi, riippuvat aikaisemmasta vuorovaikutuksestasi kanssamme ja kyseessä olevien henkilötietojen arkaluonteisuudesta. Vastaamme pyyntöösi CCPA:n mukaisesti. Jos hylkäämme pyyntösi, annamme sinulle selityksen.
  • Oikeus poistaa. Voit pyytää sinusta keräämiemme tai säilyttämiemme henkilötietojen poistamista. Jos haluat lähettää henkilötietojen poistamispyynnön, lähetä pyyntösi sähköpostitse osoitteeseen support@fortunable.com ja lisää aiheriville “CCPA Request to Delete”. Varmista, että ilmoitat pyynnössäsi, mitä henkilötietoja haluat meidän poistavan.
  • Oikeus syrjimättömyyteen. Sinulla on oikeus olla kieltämättä pääsyä aloitussivulle vain siksi, että olet käyttänyt CCPA:n mukaisia ​​oikeuksiasi. Jos tällaiset henkilötiedot ovat kuitenkin välttämättömiä voidaksemme tarjota sinulle pääsyn aloitussivulle tai muihin palveluihin, emme ehkä pysty suorittamaan palvelujen tarjoamista/tapahtumaa.
  • Oikeus kieltäytyä . Voit pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi keräämisen (“opt-out” lähettämällä meille sähköpostin osoitteeseen support@fortunable.com . Huomaa kuitenkin, että meidän on odotettava vähintään kaksitoista (12) kuukautta ennen kuin pyydämme sinua liittymään takaisin henkilötietojesi keräämiseen, ellet anna meille etukäteen valtuutusta.

Molemmat osapuolet sitoutuvat ilmoittamaan toiselle välittömästi, jos he saavat valituksen, ilmoituksen tai viestin, joka liittyy suoraan tai välillisesti jommankumman osapuolen CCPA:n noudattamiseen. Erityisesti Fortunable ilmoittaa sinulle kymmenen (10) arkipäivän kuluessa, jos saamme CCPA:n mukaisen todennettavissa olevan kuluttajapyynnön.

“ÄLÄ SEURAA” KÄYTTÖÄ KALIFORNIAN VERKKOSUOJAUSLAIN (CALOPPA) VAATIMUKSEN MUKAISESTI

Do-Not-Track (DNT) on verkkoselaimen asetus, joka päälle kytkettynä sallii, että toimintojasi ei seurata verkossa ja lopettaa kaikki seurantatoiminnot. Yhdysvaltain liittovaltion kauppakomissio esitteli DNT-ominaisuuden ensimmäisen kerran vuonna 2010. Vuoden 2011 loppuun mennessä se otettiin käyttöön useimmissa verkkoselaimissa.

Fortunable ei seuraa käyttäjiään ajan kuluessa ja käytä kolmansien osapuolien verkkosivustoja tarjotakseen kohdennettua mainontaa, joten Fortunable ei reagoi DNT-signaaleihin. Kolmannet osapuolet eivät voi kerätä muita henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja Fortunablen verkkosivustolta, ellet anna niitä heille suoraan.

AUSTRALIAN VUODEN 1988 TIETOSUOJALAIN MUKAISESTI OIKEUTESI

Fortunable on hyväksynyt Australian Privacy Principles -periaatteet sellaisina kuin ne on sisällytetty vuoden 1988 tietosuojalakiin (” Australian Privacy Act “). Sellaisenaan Australian Privacy Act säätelee tapaa, jolla keräämme, käytämme, paljastamme, tallennamme, suojaamme ja hävitämme henkilötietojasi.

Jos uskot, että yksityisyyttäsi koskevia oikeuksiasi on rikottu Australian Privacy Actin mukaisesti, voit tehdä valituksen Australian Information Commissionerille (” OAIC “). OAIC:hen voi ottaa yhteyttä joko osoitteessa www.oaic.gov.au tai soittamalla numeroon 1300 363 992.

HENKILÖTIETOJEN SIIRTO AUSTRALIAN ULKOPUOLELLA

Suostut nimenomaisesti siihen, että Fortunable luovuttaa henkilötietoja Australian ulkopuolella sijaitseville vastaanottajille/kolmansille osapuolille seuraaviin tarkoituksiin:

  • Fortunablein liittyville yhteisöille, yhtiöille ja yhteisyrityksille; ja
  • tietopalvelumme ja pilvipohjaisen tietotekniikan (IT) palveluntarjoajillemme.

Fortunable pyrkii ryhtymään kohtuullisiin toimiin varmistaakseen, että Australian ulkopuolella toimivat kolmannen osapuolen palveluntarjoajat/yhteisöt eivät riko henkilötietoihisi liittyviä tietosuojavelvoitteita. Sellaisenaan Fortunable ryhtyy tarvittaviin toimiin varmistaakseen, että: (i) Fortunable noudattaa Australian tietosuojalain tai muun sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisia ​​velvoitteitamme, henkilötietojesi siirtämisen osalta, kun kyseiset henkilötiedot ovat Fortunablen hallussa tai meidän hallinnassamme; ja (ii) Henkilötietojen vastaanottaja/kolmas osapuoli Australian ulkopuolella on sidottu oikeudellisesti toimeenpantaviin velvollisuuksiin tarjota suojataso, joka on vähintään verrattavissa Australian Privacy Actin tai muun sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaiseen suojatasoon.

BRASILIAN YLEISEN TIETOSUOJALAIN MUKAINEN OIKEUDET 2020

Brasilian yleinen tietosuojalaki (” LGPD ” – portugaliksi) säätelee kaikkien Brasilian asukkaiden henkilötietojen käyttöä ja käsittelyä. LGPD:n artiklan 18 mukaan sinulla on oikeus:

  • vahvistaa henkilötietojesi käsittelyn;
  • pääsy henkilötietoihisi pyynnöstä;
  • pyytää oikaisemaan henkilötietojasi, jotka ovat epätarkkoja, epätäydellisiä tai vanhentuneita;
  • pyytää henkilötietojesi anonymisointia, poistamista tai estämistä, jos ne ovat tarpeettomia, liiallisia tai niitä on käsitelty lain vastaisesti;
  • pyytää henkilötietojesi poistamista;
  • pyytää henkilötietojesi siirtämistä toiselle organisaatiolle;
  • pysyä ajan tasalla kolmansista osapuolista, joille henkilötietojasi on jaettu;
  • kieltäytyä antamasta suostumusta ja saada tietoa seurauksista; ja
    peruuttaa tai peruuttaa suostumuksensa henkilötietojesi käsittelyyn.

Sellaisenaan Fortunable:

  • Fortunable ei kerää, käytä tai tallenna sinua koskevia tietoja ilman LGPD:n mukaista nimenomaista lupaasi.
  • Fortunable käyttää henkilötietojasi LGPD:n mukaisesti.
  • Fortunable saa nimenomaisen luvan kerätä, käyttää tai jakaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa puolestasi.
  • Fortunable saa suostumuksesi evästeiden käyttöön, jotta sinulla on mahdollisuus poistaa evästeet käytöstä tai poistaa ne LGPD:n edellyttämässä laajuudessa.
  • Fortunable ryhtyy tarvittaessa lisätoimenpiteisiin noudattaakseen LGPD:n määräyksiä, jotka rajoittavat ei-toivottujen kaupallisten sähköpostien lähettämistä.

HENKILÖTIETOJEN SIIRTO KANSAINVÄLISELLÄ

Hyväksyt nimenomaisesti, että Fortunable voi siirtää henkilötietojasi maasi ulkopuolella sijaitseville palvelimille. Sellaisenaan Fortunable ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaakseen, että: (i) noudatamme GDPR:n, CCPA:n tai muun sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisia ​​velvoitteitamme henkilötietojesi siirtämisen osalta niin kauan kuin henkilötiedot säilyvät. Fortunablen hallussa tai meidän hallinnassamme; ja (ii) Henkilötietojen vastaanottaja/kolmas osapuolta sitovat laillisesti täytäntöönpanokelpoiset velvoitteet tarjota suojataso, joka on vähintään verrattavissa GDPR:n, CCPA:n tai muun sovellettavan tietosuojalainsäädännön tarjoamaan tasoon.

MITEN HENKILÖTIEDOT TURVATETAAN

Fortunable ryhtyy kaikkiin kohtuullisiin toimiin henkilötietojesi suojaamiseksi. Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset hallinnolliset, tekniset ja fyysiset turvatoimenpiteet, jotka sisältävät:

  • Fyysinen turvallisuus – Fortunablen tietojärjestelmät ja tekninen infrastruktuuri sijaitsevat maailmanluokan SOC 2 -akkreditoiduissa palvelinkeskuksissa. Näiden palvelinkeskusten fyysiset turvatarkastukset sisältävät 24 × 7 -valvonnan, kamerat, vierailijalokit, sisäänpääsyrajoitukset ja kaiken, mitä voit odottaa korkean turvatason tietojenkäsittelylaitokselta.
  • Kulunvalvonta – Pääsy Fortunablen teknologiaresursseihin on sallittu vain suojatun yhteyden kautta (esim. VPN, SSH, HTTPS). Tuotantosalasanakäytäntömme edellyttää monimutkaisuutta, vanhenemista ja lukitusta, ja se estää uudelleenkäytön. Fortunable myöntää käyttöoikeudet tietotarpeen perusteella vähiten etuoikeussääntöjen perusteella, tarkistaa käyttöoikeudet neljännesvuosittain ja peruuttaa käyttöoikeudet välittömästi työntekijän irtisanomisen jälkeen.
  • Kehitys – Kehitystiimimme käyttää turvallisia koodaustekniikoita ja parhaita käytäntöjä keskittyen OWASP:n kymmenen parhaan joukkoon. Kehittäjät koulutetaan virallisesti turvallisiin verkkosovelluskehityskäytäntöihin vuokrattaessa ja vuosittain. Kehitys-, testaus- ja tuotantoympäristöt on erotettu toisistaan. Kaikki muutokset on vertaisarvioitu ja kirjataan lokiin suorituskykyä, tarkastusta ja rikosteknisiä tarkoituksia varten ennen käyttöönottoa tuotantoympäristössä.
  • Salaus – Fortunable salaa kaikki palvelinkeskuksissamme olevat tiedot AES 256 -pohjaisella salauksella.
  • Kirjaaminen ja valvonta – Sovellus- ja infrastruktuurijärjestelmät kirjaavat tiedot keskitetysti hallittavaan lokivarastoon vianmääritystä, tietoturvatarkastuksia ja analyysiä varten, jonka valtuutettu Fortunable-henkilöstö voi suorittaa. Tukit säilytetään viranomaisten vaatimusten mukaisesti. Tarjoamme asiakkaillemme kohtuullista apua ja pääsyn lokeihin, jos heidän tiliinsä vaikuttaa tietoturvahäiriö.

Ymmärrät, ettei tiedonsiirtoa Internetin tai langattoman verkon kautta voida taata. Siksi vaikka Fortunable pyrkii suojaamaan henkilötietojasi, ymmärrät, että (i) Internetissä on turvallisuus- ja yksityisyysrajoituksia, jotka eivät ole meidän hallinnassamme; (ii) kaikkien sinun ja toisen rekisteröidyn käyttäjän välillä Verkkosivustolla ja/tai Palveluissa vaihdettujen tietojen turvallisuutta, eheyttä ja yksityisyyttä ei voida taata; ja (iii) kolmannet osapuolet voivat tarkastella tai muuttaa kaikkia tällaisia ​​tietoja siirron aikana Fortunablen parhaimmista yrityksistä huolimatta.

TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Fortunable säilyttää/säilytä henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen niiden tarkoituksiin, joita varten keräsimme henkilötietosi, mukaan lukien lakien, sääntelyn, verotuksen, kirjanpito- tai raportointivaatimusten täyttäminen; ja edellyttäen, että käyttäjätilisi pysyy aktiivisena (eli jos käyttäjätilisi ei ole aktiivinen, se poistetaan Fortunablen käyttöehtojen kohdan 4.7 mukaisesti).

Voimme säilyttää henkilötietojasi pidemmän aikaa valituksen yhteydessä tai jos uskomme kohtuudella, että suhteemme kanssasi on olemassa oikeuskäsittely. Kun henkilötietojasi ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten henkilötiedot kerättiin, ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin henkilötietojesi tuhoamiseksi, poistamiseksi tai pysyvästi tunnistamisen poistamiseksi.

ANALYYTTISET TIEDOT KOLMANSIEN OSAPUOLILTA

Fortunable voi kerätä tai vastaanottaa tietoja, joita kolmannen osapuolen palveluntarjoajat voivat antaa sinusta verkkosivustoa käytettäessä. Fortunable voi myös saada tietoja tällaisilta kolmansilta osapuolilta ja yhdistää ne tietoihin, joita Fortunable kerää käyttäessäsi verkkosivustoa. Seuraavat tiedot kerätään ja/tai hankitaan kolmansilta osapuolilta:

  • Google Analytics – Käytämme tätä analyyttistä työkalua auttamaan meitä analysoimaan (a) kuinka käyttäjät käyttävät Web-sivustoa, huomioimalla, milloin käytät verkkosivustoa, ja (b) käyttötietoja. Kerätyt tiedot luovutetaan Fortunablen käyttämälle soveltuvalle analyyttiselle työkalulle tai ne kerätään suoraan. Tällaisia ​​tietoja kerätään keinona tarjota, parantaa ja kehittää verkkosivustoa turvallisemman ja luotettavamman ympäristön luomiseksi, kun käytät verkkosivustoa. Google Analyticsista kerätyt tiedot ovat koottuja ja anonyymejä, eivätkä ne siksi sisällä tunnistettavia tietoja

GOOGLE ADSENSE JA DOUBLECLICK Eväste

Fortunablen verkkosivusto näyttää Google Adsensen mainoksia. Varmistaakseen, että käyttäjät näkevät mainoksia, jotka liittyvät heidän hakutarkoitukseensa ja Internet-toimintaansa, Google sijoittaa Doubleclickin omistamia evästeitä. Tällä tavalla Google voi tunnistaa käyttäjät ja näyttää käyttäjäkohtaisia ​​mainoksia digitaalisen mainonnan parantamiseksi. Käyttäjät voivat poistaa Doubleclick-evästeet muuttamalla selaimensa asetuksia. Jos haluat lisätietoja digitaalisesta mainonnasta ja siitä, kuinka voit estää henkilötietojesi käsittelyn tällä tavalla, käy osoitteessa www.aboutads.info/choices .

POISTUMISOIKEUDET

Voit lopettaa Fortunablen suorittaman henkilötietojen keräämisen olemalla käyttämättä verkkosivustoa tai pyytämällä kieltäytymistä sähköpostitse osoitteesta support@fortunable.com .

MUUTOKSET JA MUUTOKSET TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

Fortunable pidättää oikeuden päivittää ja muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain Fortunablen oman harkinnan mukaan. Muutetussa tietosuojakäytännössä on päivitetty “tarkistettu” päivämäärä, joka näkyy tämän sivun yläosassa. Päivitetty versio tulee voimaan heti, kun se on julkaistu Fortunablen verkkosivuilla.

Olet yksin vastuussa tämän tietosuojakäytännön tarkistamisesta määräajoin, jotta pysyt ajan tasalla tietosuojakäytännön muutoksista. Jos et hyväksy ehtoja, lopeta verkkosivuston ja palvelujen käyttö välittömästi.

Jatkamalla verkkosivuston ja palvelujen käyttöä tähän tietosuojakäytäntöön tehtyjen muutosten julkaisemisen jälkeen hyväksyt, että Fortunablen tietosuojakäytännön äskettäin muutetut ehdot koskevat sinua.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai henkilötietojen käytöstä ja keräämisestä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@fortunable.com . Palaamme asiaan mahdollisimman pian!