Select Page

PERSONVERN

Sist oppdatert: 01.09.2023.

Velkommen til Fortunable! 

Denne personvernerklæringen («Personvernerklæringen») styrer og forklarer hvordan Fortunable, et datterselskap av Opinodo ApS, (heretter referert til som «Fortunable», «vi», «oss», «vår»), samler inn, lagrer, deler og beskytter personlig informasjon (definert nedenfor) om hver deltaker, enkeltperson, brukeren eller besøkende (samlet “deg” eller “din“) når du besøker og bruker nettstedet vårt på https://fortunable.com/ (“nettstedet“); og/eller tjenester (som definert under avsnitt 2.1 i Fortunables vilkår for bruk).

I samsvar med Fortunables vilkår for bruk, erkjenner og forstår du at din bruk av nettstedet vårt, tjenestene og deltakelsen i enhver undersøkelse (som definert i avsnitt 2.2 i Fortunables vilkår for bruk) administrert av våre tredjepartsleverandører (som definert i avsnitt 2.1 i Fortunables vilkår for bruk) og vert på nettstedet vårt er helt frivillig. Som sådan vil den personlige informasjonen du gir til Fortunable når du går inn på nettstedet vårt, samles inn, lagres, behandles, brukes og avsløres med ditt samtykke og i samsvar med vilkårene i denne personvernerklæringen. Hvis det er noen vilkår i denne personvernerklæringen som du ikke er enig i, vennligst slutt å bruke nettstedet og tjenestene våre umiddelbart.

Du erkjenner at all personlig informasjon som samles inn av våre tredjepartsleverandører fra din deltakelse i en undersøkelse, ikke vil være underlagt vilkårene i denne personvernerklæringen.

Fortunable kan oppdatere og endre denne personvernerklæringen fra tid til annen for å holde seg à jour med gjeldende personvern- og databeskyttelseslover. Vi anbefaler derfor på det sterkeste at du besøker denne siden regelmessig for å holde deg oppdatert på måten vi samler inn, lagrer, deler og beskytter din personlige informasjon på.

MERK: I et forsøk på å gjøre Fortunables personvernregler lettere å forstå, har Fortunable oversatt denne personvernreglene fra engelsk til forskjellige andre språk ved hjelp av maskinoversettelse. Som et resultat erkjenner og forstår du at enhver oversatt versjon av vår personvernerklæring kan inneholde feil og unøyaktig terminologi. Som sådan skal Fortunable ikke være ansvarlig eller ansvarlig for eventuelle feil eller unøyaktig terminologi i den oversatte personvernerklæringen.

DEFINISJONER

Følgende ord med store bokstaver er definert som følger under denne personvernerklæringen:

“Enhet” betyr enhver datamaskin, mobiltelefon eller annen enhet som du bruker for å få tilgang til Fortunables nettsted og tjenester.

“Personlig informasjon” betyr all informasjon om en person som kan brukes til å identifisere den personen, for eksempel ditt navn, e-postadresse, hjemmeadresse, telefonnummer, enhetsinformasjon, geolokalisering, profilaktiviteter osv. Personlig informasjon inkluderer ikke data hvor identiteten til den enkelte er fjernet (dvs. anonyme data).

PERSONOPPLYSNINGER VI SAMLER inn

Fortunable kan samle inn, bruke og lagre personlig informasjon som følger:

  • Identitetsdata inkluderer personlig informasjon som kan identifisere deg, for eksempel ditt fulle navn, fødselsdato, kjønn, yrke, kjæledyr, inntekt og e-postadresse når du registrerer deg for en brukerkonto (som definert under avsnitt 4.1 i Fortunables vilkår for bruk ) på nettsiden;
  • Kontaktdata som inkluderer data som postnummer og e-postadresse, og alle andre data du gir oss når du er registrert for en brukerkonto på nettstedet;
  • Finansielle data inkluderer PayPal- eller Paysera-kontoopplysningene dine, og kompensasjonsbeløpet (som definert i avsnitt 8.1 i Fortunables vilkår for bruk) du har opptjent ved å fullføre undersøkelser;
  • Profildata inkluderer brukernavn og passord, dine interesser, preferanser og tilbakemeldinger;
  • Markedsføringsdata inkluderer dine preferanser for å motta markedsføring fra oss og våre tredjeparter og dine kommunikasjonspreferanser.

PERSONOPPLYSNINGER VI SAMLER IN AUTOMATISK

Det er visse typer informasjon som samles inn automatisk av teknologi, og som ikke avslører identifiserbar informasjon som kan identifisere deg, men som kan inkludere følgende informasjon:

  • Enhetsdata (inkluderer enhetstype, enhetsidentifikatorer, enhetsegenskaper osv.)
  • Bruksdata (inkluderer dine interaksjoner, aktiviteter og valg du gjør når du får tilgang til og bruker nettstedet og tjenestene); og
  • Tekniske data (inkluderer Internett-protokolladressen din, nettlesertype og -versjon, tidssoneinnstilling og plassering, nettleserplugintyper og -versjoner, operativsystem og plattform, undersøkelsens start- og fullføringsdatoer og annen teknologi på enhetene du bruker for å få tilgang til Nettsted og tjenester.

Informasjonen som Fortunable samler inn ved hjelp av teknologiske midler, er utelukkende med det formål å forbedre nettstedet vårt, interne analyser og for rapporteringsformål.

HVORDAN DIN PERSONLIGE INFORMASJON ER INNSAMT

Fortunable bruker ulike metoder for å samle inn personlig informasjon fra og om deg, inkludert gjennom:

  • Direkte interaksjoner . Du kan gi oss din identitet og kontaktdata ved å fullføre vår registreringsprosess og ved å korrespondere med oss ​​via e-post. Dette inkluderer personlig informasjon du oppgir når du:
    • opprette en brukerkonto på nettstedet vårt;
    • bruke tjenestene;
    • be om markedsføring til deg;
    • delta i en undersøkelse; eller
    • gi oss tilbakemelding eller kontakt oss.
  • Automatiserte teknologier eller interaksjoner . Når du samhandler med nettstedet vårt, samler vi automatisk inn tekniske data om nettlesingshandlingene og -mønstrene dine. Vi samler inn denne personlige informasjonen ved å bruke informasjonskapsler, serverlogger og andre lignende teknologier. Denne informasjonen samles inn automatisk og brukes kun til å identifisere potensielle tilfeller av misbruk, løse tekniske problemer, optimalisere ytelsen til nettstedet for en bedre brukeropplevelse og etablere statistisk informasjon om din bruk av nettstedet. Denne statistiske informasjonen er ikke på annen måte aggregert på en slik måte at den kan identifisere en bestemt bruker av systemet.
  • Metadata . Når du bruker nettstedets alder, kan vi samle inn metadata som er et resultat av slik bruk, inkludert: nettlesertype og -versjon, operativsystem og grensesnitt, nettstedet du besøker oss fra (referanse-URL), dato og klokkeslett for tilgang til nettstedet vårt og internettprotokoll adresse og plassering. Metadataene vil primært bli brukt til å forbedre kvaliteten på nettstedet Fortunable gir deg ved å analysere bruksatferden din i anonymisert form og for å forhindre svindel, misbruk av våre informasjonsteknologisystemer (IT), samt for å sikre fysisk sikkerhet og nettverkssikkerhet. Vi kan også bruke metadata til andre formål, inkludert nettbasert annonsering.
  • Tredjeparter eller offentlig tilgjengelige kilder . Vi kan motta både ikke-personlig og personlig informasjon om deg fra ulike tredjeparter og offentlige kilder som angitt nedenfor:
    • analyseleverandører inkluderer, men er ikke begrenset til, Google Analytics;
    • kontakt- og transaksjonsdata fra leverandører av tekniske, plattform- og betalingstjenester som Cint AB; og
    • våre tredjepartsleverandører vil gi oss informasjon om undersøkelsesresultatene dine, datoene du deltok i undersøkelsene og kompensasjonen du tjente ved å fullføre undersøkelsene.

Generelt brukes personopplysningene du gir til Fortunable for å hjelpe oss med å kommunisere med deg. Fortunable bruker for eksempel din personlige informasjon til å (i) ta kontakt med deg og/eller (iii) gi deg teknisk støtte.

SENSITIV INFORMASJON

Sensitiv informasjon er en underkategori av personlig informasjon som inkluderer (uten begrensning) informasjon om din rase eller etniske opprinnelse, politiske synspunkter, religiøse overbevisninger, seksuell legning og biometriske data. Fortunable engasjerer seg ikke i behandlingen av dine genetiske data eller biometriske data med det formål å identifisere deg unikt som en fysisk person, eller behandle data om din helse eller sexliv eller seksuell legning.

PERSONOPPLYSNINGER FRA MINDERÅRIGE

Fortunable samler ikke bevisst inn personlig informasjon fra barn under atten (18) år. Vi oppfordrer deg derfor til å innhente hjelp og samtykke fra en forelder/verge når du går inn på nettstedet vårt. En forelder/verge som blir klar over at hans eller hennes barn har gitt oss personlig informasjon uten deres samtykke, bør kontakte oss på support@fortunable.com .

HVORDAN VI BRUKER DIN PERSONLIGE INFORMASJON

Fortunable kan samle inn, bruke, lagre og avsløre din personlige informasjon til ulike formål, for eksempel:

  • tilpasse, tilpasse og forbedre opplevelsen din på nettstedet;
  • markedsførings- og reklameformål;
  • sende salgsfremmende informasjon om andre tjenester som kan være av interesse for deg;
  • analyse- og markedsundersøkelsesformål som hjelper oss med å forbedre nettstedet;
  • å overholde lovkrav og forskrifter;
  • løse eventuelle tvister som kan oppstå;
  • muliggjør deltakelse i online undersøkelser;
  • for å bedre målrette spesifikke undersøkelser og andre markedsundersøkelsesprogrammer til deg;
  • kontakte deg for å invitere deg til å delta i undersøkelser eller andre markedsundersøkelsesprogrammer;
  • kontakte deg for å oppdatere din personlige informasjon;
  • administrere insentivprogrammer og oppfylle dine forespørsler om slike insentiver;
  • slik at du kan delta i konkurranser (hvis det er lovlig tillatt i din jurisdiksjon);
  • svare på meldinger eller forespørsler du sender;
  • validere din personlige informasjon eller dine svar på en undersøkelse eller annet markedsundersøkelsesprogram;
  • overvåke misbruk, fikse feil og feilsøke eventuelle tekniske problemer du måtte oppleve;
  • oppdage og forhindre brudd på Fortunables vilkår for bruk;
  • etterforske mistenkt uredelig aktivitet ((inkludert for eksempel å utføre identifikasjonssjekker eller bekrefte ondsinnede IP-er) eller brudd på en tredjeparts rettigheter;
  • å svare på behørig autoriserte informasjonsforespørsler fra statlige myndigheter eller der det kreves ved lov; og
  • andre formål som du har godkjent.

Fortunable vil alltid sørge for at vi har innhentet ditt samtykke til å behandle personopplysningene dine. Men i begrensede tilfeller kan Fortunable bruke en lovbestemt betingelse for å behandle din personlige informasjon. Hvis en lovbestemt betingelse gjelder og tillater Fortunable å behandle dine personopplysninger og du deretter trekker tilbake ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger, erkjenner du at dette ikke nødvendigvis vil bety at Fortunable vil slutte å behandle dine personopplysninger, da det kan være under en lovfestet plikt for å fortsette å behandle personopplysningene dine for et bestemt formål.

MERK: Du kan motta e-postkommunikasjon fra Fortunable og/eller våre tredjepartsleverandører når du deltar i undersøkelsene eller andre markedsundersøkelsesprogrammer, tilgjengelig på nettstedet vårt. Du kan imidlertid velge bort å motta denne e-postkommunikasjonen når som helst ved å slette brukerkontoen din fra brukerkontoens innstillingspanel eller kontakte oss på support@fortunable.com.

DELING AV PERSONLIG INFORMASJON

Personlig informasjon kan fra tid til annen deles med våre autoriserte tredjeparts tjenesteleverandører, slik som Fortunables tredjepartsleverandører, leverandører, konsulenter, agenter, tilknyttede selskaper, forretningspartnere og andre tredjeparter.

Vi kan dele personlig informasjon med disse tredjepartene hvis (i) slik avsløring er nødvendig for å oppnå våre legitime forretningsinteresser, (ii) du har gitt oss ditt uttrykkelige samtykke til å dele dine personlige opplysninger for et bestemt formål, (iii) vi er lovlig pålagt å gjøre det for å overholde enhver lov, rettskjennelse eller annen juridisk prosess, eller (iv) nødvendig for å forhindre uredelige aktiviteter og brudd på våre vilkår for bruk, personvernerklæring og retningslinjer for informasjonskapsler.

Personlig informasjon kan deles med våre autoriserte tredjeparts tjenesteleverandører som gir oss visse tjenester, inkludert uten begrensning: dataanalyse, vertstjenester, reklameformål, kundetjenester og e-postkampanjer. Vi samarbeider også med tredjeparts tjenesteleverandører for å:

  • sende undersøkelser via e-post til deg, vi bruker Active Campaign, Sendgird og SES;
  • forenkle betaling via Paypal og Paysera;
  • oppdage svindel (inkludert for eksempel å utføre identifiseringssjekker eller verifisere ondsinnede IP-er) vi bruker Cloudflare; og
  • hjelpe oss med å spore suksessberegninger for nettstedkonverteringer vi bruker Active Campaign.

Fortunable vil ta rimelige forholdsregler og sikkerhetstiltak for å sikre at din personlige informasjon holdes sikker (i samsvar med denne personvernerklæringen) når du deler personlig informasjon med våre autoriserte tredjeparts tjenesteleverandører.

DINE RETTIGHETER UNDER DEN EUROPEISKE UNIONS GENERELLE REGULERING FOR DATABESKYTTELSE

For å overholde den generelle databeskyttelsesforordningen 2016/679 (” GDPR “), har du visse rettigheter i henhold til GDPR og gjeldende databeskyttelseslover i forhold til personopplysningene dine. Du har rett til:

  • Be om tilgang til din personlige informasjon (ofte kjent som en “forespørsel om tilgang til datasubjekter”). Dette gjør at du kan motta en kopi av personopplysningene vi har om deg og kontrollere at vi behandler den på lovlig vis.
  • Be om retting av personopplysningene vi har om deg. Dette gjør det mulig for deg å få korrigert eventuelle ufullstendige eller unøyaktige data vi har om deg, selv om vi kan trenge å bekrefte nøyaktigheten til de nye dataene du gir oss.
  • Be om sletting av din personlige informasjon. Dette gjør det mulig for deg å be oss om å slette eller fjerne personlig informasjon der det ikke er noen god grunn til at vi fortsetter å behandle den. Du har også rett til å be oss om å slette eller fjerne personopplysningene dine der du har utnyttet din rett til å protestere mot behandling (se nedenfor), der vi kan ha behandlet informasjonen din ulovlig eller hvor vi er pålagt å slette personopplysningene dine for å overholde lokal lov. Vær imidlertid oppmerksom på at vi kanskje ikke alltid er i stand til å etterkomme forespørselen din om sletting av spesifikke juridiske årsaker som vil bli varslet til deg, hvis aktuelt, på tidspunktet for forespørselen din.
  • protestere mot behandling av dine personopplysninger der vi er avhengige av en legitim interesse (eller interessen til en tredjepart) og det er noe ved din spesifikke situasjon som gjør at du ønsker å protestere mot behandling på denne grunnen ettersom du føler behandlingen av dine personlige opplysninger. Informasjon vil påvirke dine grunnleggende rettigheter og friheter. Du har også rett til å protestere når vi behandler personopplysningene dine for direkte markedsføringsformål. I noen tilfeller kan vi demonstrere at vi har overbevisende legitime grunner til å behandle informasjonen din som overstyrer dine rettigheter og friheter.
  • Be om begrensning av behandlingen av dine personopplysninger. Dette lar deg be oss om å suspendere behandlingen av din personlige informasjon i følgende scenarier: hvis du vil at vi skal fastslå dataenes nøyaktighet; hvor vår bruk av dataene er ulovlig, men du ikke vil at vi skal slette dataene; hvor du trenger at vi oppbevarer dataene selv om vi ikke lenger trenger dataene da du trenger dataene for å etablere, utøve eller forsvare juridiske krav; eller du har protestert mot vår bruk av dataene dine, men vi må bekrefte om vi har overordnede legitime grunner til å bruke din personlige informasjon.
  • Be om overføring av din personlige informasjon til deg eller til en tredjepart. Vi vil gi deg, eller en tredjepart du har valgt, din personlige informasjon i et strukturert, vanlig brukt, maskinlesbart format. Merk at denne retten kun gjelder for automatisert informasjon som du opprinnelig ga samtykke til at vi kunne bruke, eller hvor vi brukte informasjonen til å utføre en kontrakt med deg.
  • Trekk tilbake samtykke når som helst der vi er avhengige av samtykke for å behandle din personlige informasjon. Dette vil imidlertid ikke påvirke lovligheten av enhver behandling utført før du trekker tilbake samtykket.

Hvis du er bosatt i det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) eller Storbritannia og du mener at personopplysningene dine blir behandlet ulovlig, har du rett til å klage til din lokale tilsynsmyndighet for databeskyttelse. Du finner kontaktinformasjonen deres  her .

Hvis du er bosatt i Sveits, er kontaktinformasjonen til databeskyttelsesmyndighetene tilgjengelig  her .

Du kan utøve noen av dine rettigheter i forhold til din personlige informasjon ved skriftlig melding til Fortunable, ved å bruke kontaktdetaljene angitt nedenfor. Skulle du ha noen grunn til å klage på vår bruk av din personlige informasjon, vennligst kontakt Fortunable ved å bruke detaljene nedenfor, og vi vil prøve å løse problemet for deg.

DINE RETTIGHETER UNDER CALIFORNIA FORBRUKERPERSONVERN

I den grad California Consumer Privacy Act (“ CCPA ”) gjelder for enten Fortunable eller deg: begge parter samtykker i å overholde alle sine forpliktelser i henhold til CCPA; og i forhold til enhver kommunikasjon av “Personlig informasjon” som definert av CCPA, er partene enige om at ingen penge eller andre verdifulle vederlag gis for slik personlig informasjon, og derfor “selger” ingen av partene (som definert av CCPA) Personlig. Informasjon til motparten.

De viktigste rettighetene du har under CCPA inkluderer, men er ikke begrenset til:

  • Rett til å vite . Du har rett til å be om at vi gir deg detaljer om personopplysningene (spesifikt knyttet til deg) som vi samler inn, bruker, avslører og selger. For å sende inn en forespørsel, vennligst send en e-postforespørsel til support@fortunable.comog inkludere ‘CCPA Right to Know’ i emnelinjen. I e-posten din, vennligst spesifiser detaljene du ønsker å vite, og den personlige informasjonen du vil ha tilgang til. Du vil bli bedt om å oppgi tilstrekkelig informasjon til å bekrefte identiteten din. Informasjonen vi ber deg om å oppgi for å bekrefte identiteten din vil avhenge av dine tidligere interaksjoner med oss ​​og sensitiviteten til den aktuelle personlige informasjonen. Vi vil svare på forespørselen din i samsvar med CCPA. I tilfelle vi avslår forespørselen din, vil vi gi deg en forklaring.
  • Rett til å slette. Du kan be om sletting av personlig informasjon som vi samler inn eller har om deg. For å sende inn en forespørsel om å slette personlig informasjon, send forespørselen din på e-post til support@fortunable.com og inkluderer ‘CCPA Request to Delete’ i emnefeltet. Sørg for at du spesifiserer i forespørselen din hvilken personlig informasjon du vil at vi skal slette.
  • Rett til ikke-diskriminering. Du har rett til ikke å bli nektet tilgang til landingssiden bare fordi du har utøvd rettighetene dine i henhold til CCPA. Skulle imidlertid slik personlig informasjon være nødvendig for at vi skal kunne gi deg tilgang til landingssiden eller andre tjenester, kan det hende at vi ikke kan fullføre leveringen av tjenestene/transaksjonen.
  • Rett til å velge bort . Du kan be oss om å slutte å samle inn personopplysningene dine («velge bort» ved å sende oss en e-post til support@fortunable.com . Vær imidlertid oppmerksom på at vi må vente minst tolv (12) måneder før vi ber deg om å velge tilbake innsamlingen av din personlige informasjon med mindre du gir oss forhåndsgodkjenning.

Begge parter er enige om å varsle den andre umiddelbart hvis de mottar en klage, melding eller kommunikasjon som direkte eller indirekte er relatert til en av partenes overholdelse av CCPA. Spesifikt skal Fortunable varsle deg innen ti (10) virkedager hvis vi mottar en verifiserbar forbrukerforespørsel i henhold til CCPA.

“IKKE SPOR” POLITIK SOM KREVES AV CALIFORNIA ONLINE PERSONVERN (CALOPPA)

Do-Not-Track (DNT) er en nettleserinnstilling som, når den er slått på, lar deg ikke ha handlingene dine overvåket på nettet og stopper alle sporingsaktiviteter. DNT-funksjonen ble først introdusert i 2010 av US Federal Trade Commission. Ved utgangen av 2011 ble det tatt i bruk av de fleste nettlesere.

Fortunable sporer ikke brukerne sine over tid og får tilgang til tredjeparts nettsteder for å gi målrettet annonsering, og derfor reagerer ikke Fortunable på DNT-signaler. Tredjeparter kan ikke samle inn annen personlig identifiserbar informasjon fra Fortunables nettsted med mindre du gir dem det direkte.

DINE RETTIGHETER UNDER DEN AUSTRALISKE PERSONVERNSLOVEN 1988

Fortunable har vedtatt de australske personvernprinsippene slik de er innlemmet i Privacy Act 1988 (” Australsk Privacy Act “). Som sådan vil den australske personvernloven styre måten vi samler inn, bruker, avslører, lagrer, sikrer og kaster din personlige informasjon på.

Hvis du mener at personvernrettighetene dine er blitt brutt i henhold til den australske personvernloven, kan du sende en klage til Office of the Australian Information Commissioner (“ OAIC ”). OAIC kan kontaktes enten på www.oaic.gov.au eller ved å ringe 1300 363 992.

OVERFØRING AV PERSONOPPLYSNINGER UTENFOR AUSTRALIA

Du godtar uttrykkelig at Fortunable avslører personlig informasjon til mottakere/tredjeparter utenfor Australia for følgende formål:

  • til Fortunables relaterte organer, partnerskap og joint venture-enheter; og
  • til våre leverandører av datahosting og skybasert informasjonsteknologi (IT).

Fortunable skal bestrebe seg på å ta rimelige skritt for å sikre at tredjeparts tjenesteleverandører/-enheter basert utenfor Australia, ikke bryter personvernforpliktelsene knyttet til din personlige informasjon. Som sådan vil Fortunable ta passende skritt for å sikre at: (i) Fortunable vil overholde våre forpliktelser i henhold til den australske personvernloven eller annen gjeldende databeskyttelseslovgivning, med hensyn til overføring av din personlige informasjon mens slik personlig informasjon forblir i Fortunables besittelse eller under vår kontroll; og (ii) mottakeren/tredjeparten av personopplysningene utenfor Australia er bundet av juridisk håndhevbare forpliktelser til å gi en standard for beskyttelse som minst er sammenlignbar med den som er gitt under den australske personvernloven eller annen gjeldende databeskyttelseslovgivning.

DINE RETTIGHETER UNDER DEN BRASILIANSKE GENERELLE DATABESKYTTELSESLOVEN 2020

Den generelle databeskyttelsesloven (“ LGPD ” – på portugisisk) i Brasil regulerer bruken og behandlingen av all personlig informasjon som tilhører brasilianske innbyggere. I henhold til artikkel 18 i LGPD har du rett til:

  • bekrefte om behandlingen av dine personopplysninger;
  • tilgang til din personlige informasjon på forespørsel;
  • be om korrigering av din personlige informasjon som er unøyaktig, ufullstendig eller utdatert;
  • be om anonymisering, sletting eller blokkering eller din personlige informasjon hvis den er unødvendig, overdreven eller har blitt behandlet i strid med loven;
  • be om sletting av din personlige informasjon;
  • be om overføring av din personlige informasjon til en annen organisasjon;
  • holdes informert om tredjepartene dine personlige opplysninger deles med;
  • nekte samtykke og bli informert om konsekvensene; og
    tilbakekalle eller trekke tilbake samtykket til behandlingen av dine personopplysninger.

Som sådan, Fortunable:

  • Fortunable vil ikke samle inn, bruke eller lagre informasjon eller data om deg uten først å ha innhentet din uttrykkelige autorisasjon i samsvar med LGPD.
  • Enhver bruk av Fortunables personopplysninger vil være i samsvar med LGPD.
  • Fortunable vil få din uttrykkelige tillatelse til å samle inn, bruke eller dele din personlige informasjon med tredjeparter på dine vegne.
  • Fortunable vil innhente ditt samtykke når du bruker informasjonskapsler, for å benytte deg av muligheten til å velge bort eller fjerne informasjonskapslene i den grad det kreves av LGPD.
  • Fortunable vil ta ytterligere tiltak, der det er nødvendig, for å overholde eventuelle bestemmelser i LGPD, som begrenser overføringen av uønskede kommersielle e-poster.

OVERFØRING AV PERSONOPPLYSNINGER INTERNASJONALT

Du godtar uttrykkelig at Fortunable kan overføre din personlige informasjon til servere utenfor ditt land. Som sådan vil Fortunable ta passende skritt for å sikre at: (i) vi vil overholde våre forpliktelser i henhold til GDPR, CCPA eller annen gjeldende databeskyttelseslovgivning, med hensyn til overføring av din personlige informasjon mens slik personlig informasjon forblir i Fortunables eie eller under vår kontroll; og (ii) mottakeren/tredjeparten av personopplysningene er bundet av juridisk håndhevbare forpliktelser til å gi en standard for beskyttelse som minst er sammenlignbar med den som tilbys under GDPR, CCPA eller annen gjeldende databeskyttelseslovgivning.

HVORDAN PERSONOPPLYSNINGER SIKKERES

Fortunable vil ta alle rimelige skritt for å holde din personlige informasjon beskyttet. Vi har iverksatt passende administrative, tekniske og fysiske sikkerhetstiltak som inkluderer:

  • Fysisk sikkerhet – Fortunables informasjonssystemer og tekniske infrastruktur er vert for SOC 2-akkrediterte datasentre i verdensklasse. Fysiske sikkerhetskontroller ved disse datasentrene inkluderer 24×7 overvåking, kameraer, besøkslogger, adgangsbegrensninger og alt du kan forvente på et databehandlingsanlegg med høy sikkerhet.
  • Tilgangskontroll – Tilgang til Fortunables teknologiressurser er kun tillatt gjennom sikker tilkobling (f.eks. VPN, SSH, HTTPS). Våre retningslinjer for produksjonspassord krever kompleksitet, utløp og lockout og tillater ikke gjenbruk. Fortunable gir tilgang på behov-å-vite-basis på grunnlag av minste privilegium-regler, gjennomgår tillatelser kvartalsvis og tilbakekaller tilgang umiddelbart etter oppsigelse av ansatte.
  • Utvikling – Utviklingsteamet vårt bruker sikre kodeteknikker og beste praksis, fokusert rundt OWASP Topp ti. Utviklere er formelt opplært i sikker utviklingspraksis for nettapplikasjoner ved ansettelse og årlig. Utviklings-, test- og produksjonsmiljøer er atskilt. Alle endringer blir fagfellevurdert og loggført for ytelses-, revisjons- og rettsmedisinske formål før distribusjon i produksjonsmiljøet.
  • Kryptering – Fortunable krypterer alle data i hvile i våre datasentre ved hjelp av AES 256-basert kryptering.
  • Logging og overvåking – Applikasjons- og infrastruktursystemer logger informasjon til et sentralt administrert logglager for feilsøking, sikkerhetsgjennomganger og analyser av autorisert Fortunable-personell. Tømmerstokker er bevart i henhold til forskriftskrav. Vi vil gi kundene rimelig hjelp og tilgang til logger i tilfelle en sikkerhetshendelse påvirker kontoen deres.

Du erkjenner at ingen dataoverføring over Internett eller trådløst nettverk kan garanteres. Derfor, mens Fortunable streber etter å beskytte din personlige informasjon, erkjenner du at (i) det er sikkerhets- og personvernbegrensninger på Internett som er utenfor vår kontroll; (ii) sikkerheten, integriteten og personvernet til all informasjon og data som utveksles mellom deg og en annen registrert bruker på nettstedet og/eller tjenestene kan ikke garanteres; og (iii) slik informasjon og data kan sees eller tukles med under transport av en tredjepart, til tross for Fortunables beste innsats.

OPPBEVARING AV DATA

Fortunable vil bare lagre/beholde personopplysningene dine ikke lenger enn det er nødvendig for å oppfylle formålene som vi samlet inn personopplysningene dine for, inkludert med det formål å tilfredsstille eventuelle juridiske, regulatoriske, skattemessige, regnskaps- eller rapporteringskrav; og forutsatt at brukerkontoen din forblir aktiv (dvs. i tilfelle inaktivitet vil brukerkontoen din bli slettet i samsvar med avsnitt 4.7 i Fortunables vilkår for bruk).

Vi kan beholde din personlige informasjon i en lengre periode i tilfelle en klage eller hvis vi med rimelighet tror det er utsikter til rettssaker i forhold til vårt forhold til deg. Når din personlige informasjon ikke lenger er nødvendig for formålet som slik personlig informasjon ble samlet inn for, vil vi ta rimelige skritt for å ødelegge, slette eller permanent avidentifisere din personlige informasjon.

ANALYTISKE DATA FRA TREDJEPART

Fortunable kan samle inn eller motta informasjon som tredjeparts tjenesteleverandører kan gi om deg når du bruker nettstedet. Fortunable kan også innhente informasjon fra slike tredjeparts tjenesteleverandører og kombinere det med informasjon Fortunable samler inn gjennom din bruk av nettstedet. Følgende informasjon er samlet inn og/eller innhentet fra tredjeparter:

  • Google Analytics – Vi bruker dette analytiske verktøyet for å hjelpe oss med å analysere (a) hvordan brukere bruker nettstedet, ved å notere når du bruker nettstedet, og (b) bruksdata. Informasjonen som samles inn vil bli avslørt til eller samlet inn direkte av det aktuelle analyseverktøyet Fortunable bruker. Slik informasjon samles inn som et middel til å tilby, forbedre og utvikle nettstedet, for å skape et tryggere og pålitelig miljø når du bruker nettstedet. Dataene som samles inn fra Google Analytics er aggregerte og anonyme, og inkluderer derfor ikke identifiserbar informasjon

GOOGLE ADSENSE OG DOBBELKLIKK-COKIE

Fortunables nettsted kjører annonser fra Google Adsense. For å sikre at brukerne ser annonser som er relevante for søkeintensjon og -aktivitet på Internett, plasserer Google informasjonskapsler som eies av Doubleclick. På denne måten kan Google identifisere brukere og kjøre annonser som er brukerspesifikke for å forbedre digital annonsering. Brukere kan fjerne Doubleclick-informasjonskapsler ved å endre innstillingene i nettleseren. Hvis du ønsker å lære mer om digital annonsering og hvordan du kan forhindre at personopplysningene dine blir behandlet på denne måten, kan du gå til www.aboutads.info/choices .

OPT-OUT RETTIGHETER

Du kan stoppe all innsamling av personlig informasjon fra Fortunable ved å ikke gå inn på nettstedet, eller ved å be om å melde deg av via e-post på support@fortunable.com .

ENDRINGER OG ENDRINGER I PERSONVERN

Fortunable forbeholder seg retten til å oppdatere og endre denne personvernerklæringen fra tid til annen etter Fortunables eget skjønn. De endrede personvernreglene vil ha en oppdatert “revidert” dato som vil være synlig øverst på denne siden. Den oppdaterte versjonen vil tre i kraft så snart den er publisert på Fortunables nettside.

Du er eneansvarlig for å sjekke disse personvernreglene med jevne mellomrom, for å holde deg oppdatert på eventuelle endringer i personvernreglene. Hvis det er noen vilkår og betingelser du ikke er enig i, vennligst slutt å bruke nettstedet og tjenestene umiddelbart.

Ved å fortsette å bruke nettstedet og tjenestene, etter publisering av eventuelle endringer i denne personvernerklæringen, godtar du at du vil være underlagt de nylig endrede vilkårene og betingelsene gitt i Fortunables personvernerklæring.

KONTAKT OSS

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om bruk og innsamling av personlig informasjon, kontakt oss via e-post på support@fortunable.com . Vi kommer tilbake til deg så raskt som mulig!